Followers

    No one is following Zai ♚ yet.
    Load More

    Following

      Zai ♚ isn't following anyone yet.
      Load More

      Zai ♚ Santoso locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Zai ♚ Santoso locations Finding Zai ♚ Santoso locations

      22 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Senen, Jakarta, Indonesia (13)
      • Jakarta, Indonesia (10)
      • Bekasi, Indonesia (7)
      • Jakarta Pusat, Indonesia (4)
      • Indonesian Restaurants (2)
      • Duren Sawit, Jakarta, Indonesia (1)
      • Outdoors & Recreation (1)
      • Fast Food Restaurants (1)
      • Hardware Stores (1)
      • Playgrounds (1)
      • Drugstores / Pharmacies (1)
      • Cipayung, Jakarta, Indonesia (1)
      Taman Bermain Anak Sholeh (Tabas)July 11, 2012
      Playground
      • Bekasi, Indonesia

      Salah satu play group berkualitas di area Pondok Gede untuk membentuk generasi masa depan yang berakhlak Islami dengan model pembelajaran sistem sentra".

      Save
      Report
      PT. Pertamina Trans KontinentalJune 27, 2012
      Office
      • Jakarta, Indonesia

      Dahulu bernama PT Pertamina Tongkang... Dalam semangat untuk menjadi perusahaan pelayaran kelas dunia, PTK berganti nama...

      1 Save
      Report
      Rocket chickenOctober 9, 2011
      Fast Food
      • Bekasi, Indonesia

      Emangnya masih ada?

      Save
      Report
      Banjir Kanal Timur (BKT)August 22, 2011
      River
      • Jakarta, Indonesia

      Jalur alternatif ke Kalimalang dari arah Casablanca...

      Save
      Report
      CLINIK BLACKBERRYAugust 22, 2011
      Hardware
      • Bekasi, Indonesia

      The best place in town for repairing your Blackberry smartphone...

      1 Save
      Report
      Plaza Pondok GedeAugust 19, 2011
      Mall
      • Bekasi, Indonesia

      This place is very hectic and crowded nowadays, but still the best place to shop in Pondok Gede....

      Save
      Report
      Restoran Simpang RayaAugust 19, 2011
      Indonesian
      • Jakarta Pusat, Indonesia

      Suitable place to treat lunch at the working days... Read more

      Save
      Report
      Klinik Terapi Sehat & Salon CentellaJuly 23, 2011
      Pharmacy
      • Bekasi, Indonesia

      Sekarang juga ada Batik Tulis Madura. Kualitas terbaik dengan harga yang reasonable......

      1 Save
      Report
      PTK Pusat Lt. 3May 5, 2011
      Office
      • Jakarta Pusat, Indonesia

      Lha ini kok jadi category Golf Course sih? Gimana nih Pak Tekun?

      Save
      Report
      PTK Pusat - The LobbyFebruary 22, 2011
      Office
      • Jakarta, Indonesia

      Siapa sih yg buat nih? Kok geo-tagnya gak benar sih?

      Save
      Report
      Kantin seberang PTKNovember 23, 2010
      Restaurant
      • Jakarta, Indonesia

      Tempat makan siang menu rumahan yg lumayan banyak menunya, dan harga terjangkau...

      Save
      Report
      Jalan Pondok Gede RayaNovember 23, 2010
      Road
      • Jakarta, Indonesia

      Salah satu jalan utama dari / ke Pondok Gede. Selalu macet di pagi hari...

      Save
      Report
      Ptk pusat-Lt 3 TreasuryNovember 16, 2010
      Uncategorized
      • Jakarta Pusat, Indonesia

      Ada lagi nih yang add venue padahal udah ada.... Biar jadi mayor ya???? Hehehehe...........

      Save
      Report
      PTK Pusat Lt. 4November 12, 2010
      Meeting Room
      • Jakarta, Indonesia

      Ruang Serbaguna, Mushola, SPI, MRP, IT, PWP, dan Ruang Dewan Komisaris.

      Save
      Report
      PTK Pusat Lt. 3November 12, 2010
      Office
      • Jakarta Pusat, Indonesia

      Dit. Keuangan, Marketing & Operation, Meeting Room, and ultimately Ruang Direksi.

      Save
      Report
      PTK Pusat - ParkiranNovember 12, 2010
      Parking
      • Jakarta, Indonesia

      Tempat parkir mobil & motor pekerja PTK dan tempat Sholat Jumat (kalau gak hari libur).

      Save
      Report
      PTK Pusat Lt. 2November 12, 2010
      Event Space
      • Jakarta, Indonesia

      Divisi Fleet, Agency, HR & GA, Corporate Secretary, HSE, and Business Development

      Save
      Report
      RM Padang Karunia PratamaNovember 9, 2010
      Indonesian
      • Jakarta, Indonesia

      Tempatnya kecil, tapi makanannya cukup enak untuk harga yang terjangkau...

      Save
      Report
      PT Pertamina Tongkang Kantor PusatNovember 8, 2010
      Office
      • Indonesia

      You may go home very, very, late without compensation, but you always have to be @ the office no more than 07.10 am.

      Save
      Report
      Pertamina TongkangNovember 8, 2010
      Office
      • Jakarta, Indonesia

      Is a subsidiary of PT. Pertamina (Persero) and runs business in shipping and maritime industry, especially in the Indonesian oil & gas market.

      1 Save
      Report