Zaipul Anwar

Zaipul Anwar

FacebookTwitter

Batu Caves, Malaysia
  • 34 Tips
  • 256 Followers
  • 157 Following
  • 2 Lists
Zaipul's Lists in All Cities
  • Kuala Lumpur
  • Kajang
  • Petaling Jaya
  • Ipoh
  • Kangar
  • Kampung Baharu Nilai
  • Johor Bahru
  • All Cities
Zaipul's Top Cities
Kuala Lumpur
11 Tips
Kajang
2 Tips
Petaling Jaya
2 Tips
Ipoh
1 Tip
Kangar
1 Tip
Kampung Baharu Nilai
1 Tip
Johor Bahru
1 Tip
Load More
Load More
Zaipul Anwar
4 places updated
4 places including Restoran Singgah Selalu, ZAZ Home, The Net, Masjid Al Mustaqimah
Zaipul Anwar
4 places updated
4 places including Little Taiwan, Red Chair Station, Restoran Ramai Seafood, Kuala Lumpur International Music & Light Festival 2012
    Zaipul's Recent Tips
    Save
    "I like the food but at least they should have provided some wifi connection for the customer to enjoy also. Otherwise customer will have the perception that this company is really kedekut!!"
    Zaipul AnwarZaipul Anwar · April 18, 2015
    Indonesian
    · Petaling Jaya, Malaysia
    7.6
    Save
    "I tried the honey jasmine tea and apple curry chicken rice set and it waste great! Plus the pricing of the food is reasonable to me, you have choice either the more pricey set or a cheaper ala carte."
    Zaipul AnwarZaipul Anwar · March 4, 2015
    Taiwanese
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    5.2
    Save
    "Dulu sedap & ada pilihan harga murah/mahal, tapi skrg dah mahal sgt, order mee rebus tapi rasa mee bandung tak sedap lak tu, harga double dari 2013. Patutlah tak ramai, selalu mlm Sabtu mesti penuh."
    Zaipul AnwarZaipul Anwar · January 4, 2014
    Malay
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    4.7
    Save
    "Kalau anda berurusan di sekitar kawan ini barangkali ini lah restoran yg paling 'happening'. Sate adalah speciality yg sedap di sini di samping lain2 makanan yg agak menarik juga. Sesuai utk lepak2."
    Zaipul AnwarZaipul Anwar · November 27, 2013
    Malay
    · Kampung Baharu Nilai, Malaysia
    6.4
    Save
    "Lambat sebab ramai orang, nama pun Ramai Seafood he he. Aku order kejap jer tak sampai 5 minit, rasa nasi goreng daging pedas dia ok la.. simple tapi ada rasa la bro.. tapi teh tarik dia out la.."
    Zaipul AnwarZaipul Anwar · November 26, 2013
    Seafood
    · Kajang, Malaysia
    5.5
    Save
    "Lambat sebab ramai orang, nama pun Ramai Seafood he he. Aku order kejap jer tak sampai 5 minit, rasa nasi goreng daging pedas dia ok la.. simple tapi ada rasa la bro.."
    Zaipul AnwarZaipul Anwar · November 26, 2013
    Seafood
    · Kajang, Malaysia
    5.5