Followers

    No one is following Zaipul yet.
    Load More

    Following

      Zaipul isn't following anyone yet.
      Load More

      Zaipul Anwar locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Zaipul Anwar locations Finding Zaipul Anwar locations

      36 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Malaysian Restaurants (8)
      • Kuala Lumpur, Malaysia (11)
      • Medan Idaman, Kuala Lumpur, Malaysia (5)
      • Hotels (5)
      • Seafood Restaurants (4)
      • Thai Restaurants (3)
      • Taman Melati, Kuala Lumpur, Malaysia (2)
      • Chinese Restaurants (2)
      • Taman Tasik Titiwangsa, Kuala Lumpur, Malaysia (2)
      • Petaling Jaya, Malaysia (2)
      • Indian Restaurants (2)
      • Rest Areas (2)
      • Cafés (2)
      • Tapah, Malaysia (1)
      • Pagoh, Malaysia (1)
      • Kangar, Malaysia (1)
      • PULAPOL, Kuala Lumpur, Malaysia (1)
      • Hookah Bars (1)
      • Soup Places (1)
      • Kampung Bahru, Kuala Lumpur, Malaysia (1)
      • Jeram, Malaysia (1)
      • Ipoh, Malaysia (1)
      • Kampung Padang Balang, Kuala Lumpur, Malaysia (1)
      • Gombak, Kuala Lumpur, Malaysia (1)
      • Sepang, Malaysia (1)
      • Outdoors & Recreation (1)
      • Ramen / Noodle Houses (1)
      • Kampung Datuk Keramat, Kuala Lumpur, Malaysia (1)
      • Damansara Heights, Kuala Lumpur, Malaysia (1)
      • Indonesian Restaurants (1)
      Waroeng Penyet1 week ago
      Indonesian
      • Petaling Jaya, Malaysia

      I like the food but at least they should have provided some wifi connection for the customer to enjoy also. Otherwise customer will have the perception that this company is really kedekut!!

      Save
      Report
      Little TaiwanMarch 4
      Taiwanese
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      I tried the honey jasmine tea and apple curry chicken rice set and it waste great! Plus the pricing of the food is reasonable to me, you have choice either the more pricey set or a cheaper ala carte.

      Save
      Report
      Khadijah's Kitchen PV 128January 4, 2014
      Malaysian
      • Setapak, Malaysia

      Dulu sedap & ada pilihan harga murah/mahal, tapi skrg dah mahal sgt, order mee rebus tapi rasa mee bandung tak sedap lak tu, harga double dari 2013. Patutlah tak ramai, selalu mlm Sabtu mesti penuh.

      Expertise in Malaysian Restaurants
      Save
      Report
      Sate R & KNovember 27, 2013
      Malaysian
      • Malaysia

      Kalau anda berurusan di sekitar kawan ini barangkali ini lah restoran yg paling 'happening'. Sate adalah speciality yg sedap di sini di samping lain2 makanan yg agak menarik juga. Sesuai utk lepak2.

      Expertise in Malaysian Restaurants
      Save
      Report
      Restoran Ramai SeafoodNovember 26, 2013
      Seafood
      • Kajang, Malaysia

      Lambat sebab ramai orang, nama pun Ramai Seafood he he. Aku order kejap jer tak sampai 5 minit, rasa nasi goreng daging pedas dia ok la.. simple tapi ada rasa la bro.. tapi teh tarik dia out la..

      Save
      Report
      Restoran Ramai SeafoodNovember 26, 2013
      Seafood
      • Kajang, Malaysia

      Lambat sebab ramai orang, nama pun Ramai Seafood he he. Aku order kejap jer tak sampai 5 minit, rasa nasi goreng daging pedas dia ok la.. simple tapi ada rasa la bro..

      Save
      Report
      Sup MeletupAugust 20, 2013
      Soup
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Kalau anda mencari-cari utk makan sup utara di KL ni, maka di sini adalah di antara pilihan yang baik.

      Save
      Report
      Hj Sharin Low Grand RestaurantJune 23, 2012
      Chinese
      • Batu Caves, Malaysia

      Hati2 makan di sini byk makanan yg sedap2 he he, anda mungkin terorder byk hingga tak habis. Di sini small size means 3-4 org boleh makan.

      Save
      Report
      Penang's Char Kuay TeowJune 5, 2012
      Malaysian
      • Malaysia

      Boleh tahan sodap!

      Expertise in Malaysian Restaurants
      Save
      Report
      Rasta Tent, TTDIMarch 5, 2012
      Hookah Bar
      • TTDI, Malaysia

      Try the Mee Rebus Singapura - Mee Rebus Singapura/Singapore, recipe by veteran artist Aziz Satar

      Save
      Report
      Restoran Terapung HM Sri BaganFebruary 2, 2011
      Seafood
      • Sepang, Malaysia

      Makanan ada rasa jugak lah , tapi harga ada mahal sikitlah.

      Save
      Report
      Nasi Lemak Seri WangiDecember 31, 2010
      Malaysian
      • Malaysia

      Antara nasi lemak yg sedap di Jln Gombak.

      Expertise in Malaysian Restaurants
      1 Save
      Report
      Restoran BismillahDecember 27, 2010
      Indian
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Dah minum dan makan di sini sejak zaman universiti dulu, dekat jer jalan kaki, nak jumpa member2 lama UTM dulu di sini, lama tak jumpa di org. Roti canai kat sini adalah yg terbaiiik!

      Save
      Report
      Mamam de cafeDecember 26, 2010
      Café
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Probably the nearest place that you can go in KL to have a night 'teh tarik' with cool breeze from Titiwangsa lake.

      Save
      Report
      Nasi Lemak Tanjung PuteriDecember 25, 2010
      Malaysian
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Perjuangan saya mencari makanan asli Johor berakhir di sini. Restoran ini adalah diantara sedikit restoran makanan Johor yg betul2 asli yg terdapat di KL. Semua sedaaap! Teringat masakan ibu di Johor.

      Expertise in Malaysian Restaurants
      Save
      Report
      Masjid Al MustaqimahDecember 24, 2010
      Mosque
      • Malaysia

      Khutbah di masjid ini disampailan dgn secara yg tegas, terbuka, bebas serta menyedarkan. Sering juga khatib berkhutbah bukan membaca khutbah. Seringkali pulang dari masjid dgn membawa satu kesedaran.

      1 Save
      Report
      Aroma Ikan BakarDecember 17, 2010
      Seafood
      • Jeram, Malaysia

      Restoran ni sudah semakin cantik dan menarik. Sudah ada anjung yang betul2 di atas laut. Jika anda sudah bosan dengan Muara Ikan Bakar di Kelang ini adalah pilihan alternatif terbaik.

      Save
      Report
      Puteri Bayu Beach ResortDecember 16, 2010
      Resort
      • Pulau Pangkor, Malaysia

      This place has improved a lot since the last time I came here. Highly recommended especially for family & corporate event. The new hotel rooms are good, much better than average chalet nearby.

      Save
      Report
      Sea View HotelDecember 16, 2010
      Hotel
      • Pulau Pangkor, Malaysia

      Spent a night yesterday, room and pool is ok, no halal food, counter service is bad, not friendly. When asked for something look resisting. Beach is ok but no shady trees in front of the resort.

      Save
      Report
      Sea View HotelDecember 15, 2010
      Hotel
      • Pulau Pangkor, Malaysia

      Insist on what type of room you want, the staff will try to lure you to rent more expensive room. Room is ok, got swimming pool, sea view, Family Chalet is about RM180.00

      Save
      Report