Toerisme Halle's Banner
Toerisme Halle

Toerisme Halle

Dit is de officiële Foursquare-pagina van V.V.V.-Toerisme Halle. V.V.V.-Toerisme Halle vzw is sinds de oprichting in 1954 verantwoordelijk voor de toeristische promotie van de stad Halle in samenwerking met het stadsbestuur van Halle.
Restaurant Hôtel Les éleveursHalle • February 13, 2012

Op een boogscheut van het centrum langs het kanaal vindt u Hotel-restaurant Les Eleveurs. Achter het fornuis staat niemand minder dan Sophie Dumont, Ladychef of the year in 2009 en van "Goe gebakken".

Save
Report
HalleFebruary 13, 2012

Halle is een bruisende stad aan de Zenne ! Het hele jaar door zijn er tal van activiteiten en festiviteiten. Maar je kan er ook gezellig komen winkelen of genieten van een van de vele terrasjes.

Save
Report
Brouwerij BoonLembeek • February 13, 2012

Wil je meer weten over onze streekbieren? Een bezoekje aan Brouwerij Boon in deelgemeente Lembeek is meer dan de moeite waard. Bezoeken kunnen gereserveerd worden in het toerismekantoor.

Save
Report
Gusto B&BBuizingen • February 13, 2012

Deze B&B ligt in een oase van rust in deelgemeente Buizingen en heeft 3 prachtige gastenkamers ter beschikking. Read more

Save
Report
Halle SchaatstHalle • February 13, 2012

Ieder jaar rond eindejaar wordt Halle omgetoverd in een Stad vol "Winterkriebels". Op het stationsplein kan je terecht voor uren schaatsplezier in een overdekte schaatspiste. Read more

Save
Report

See all 4 lists

Toerisme Halle’s Lists

3 places including Gusto B&B, Alsput Hotel - Restaurant, Restaurant Hôtel Les éleveurs
3 places including Brouwerij Boon, Streekproducten Centrum, Den Herberg
4 places including Hallerbos - Bois de Hal, Grote Markt, Malakoff Toren, warande Essenbeek
1 place
Follows (41)
If this page is inappropriate, let us know.