Надо попробовать
Mastro Pizza is one of Надо попробовать.

1. Mastro Pizza

вул. Костянтинівська, 19, Kyiv, Kyiv City
Pizzeria · Podil · 2 tips and reviews
Home Cafe is one of Надо попробовать.

2. Home Cafe

8.6
вул. Голосіївська, 13, Kyiv, Kyiv City
Café · Saperna Slobidka · 225 tips and reviews
Slivki общества is one of Надо попробовать.

3. Slivki общества

8.5
вул. Звіринецька, 47, Kyiv, Kyiv City
Café · Zvirynets · 45 tips and reviews
The Naked Bar is one of Надо попробовать.

4. The Naked Bar

7.9
вул. Рейтарська, 21/13, Kyiv, Kyiv City
Wine Bar · Old Town · 6 tips and reviews
Театр кави «Каффа» is one of Надо попробовать.

5. Театр кави «Каффа»

8.0
вул. Григорія Сковороди, 5А, Kyiv, Kyiv City
Coffee Shop · Zamkova Hora · 259 tips and reviews
Vagabond Cafe is one of Надо попробовать.

6. Vagabond Cafe

8.0
вул. Сковороди, 7 (вул. Григорія Сковороди, 7), Kyiv, Kyiv City
Café · Zamkova Hora · 158 tips and reviews
CUP 'N' CUP is one of Надо попробовать.

7. CUP 'N' CUP

7.3
6-ая линия В.О, 29, Saint Petersburg, Saint Petersburg
Coffee Shop · Municipal Okrug No. 7 · 7 tips and reviews
Завтрак is one of Надо попробовать.

8. Завтрак

1-я линия В. О., 42, Saint Petersburg, Saint Petersburg
Breakfast Spot · Municipal Okrug No. 7 · 33 tips and reviews
Coffee Mastery is one of Надо попробовать.

9. Coffee Mastery

вул. Михайлівська, 17/2, Kyiv, Kyiv City
Coffee Shop · Old Town · 51 tips and reviews
Very Well Café is one of Надо попробовать.

10. Very Well Café

вул. Заньковецької, 15/4а, Kyiv, Kyiv City
Café · Lypky · 498 tips and reviews
EspressoHolic is one of Надо попробовать.

11. EspressoHolic

8.6
вул. Хорива, 25/12 (вул. Межигірська), Kyiv, Kyiv City
Coffee Shop · Zamkova Hora · 282 tips and reviews
Каркас is one of Надо попробовать.

12. Каркас

вул. Мала Житомирська, 20, Kyiv, Kyiv City
Restaurant · Old Town · 145 tips and reviews
N::B Cocktails Bar is one of Надо попробовать.

13. N::B Cocktails Bar

8.5
вул. Михайлівська, 13, Kyiv, Kyiv City
Cocktail Bar · Old Town · 122 tips and reviews
Lost&Found is one of Надо попробовать.

14. Lost&Found

вул. Володимирська, 93 (вул. Жилянська), Kyiv, Kyiv City
Cocktail Bar · Holosiiv Raion · 121 tips and reviews